mandag 4. juli 2011

Sannheten bak Strauss-Kahn saken

Det ligger mer bak denne saken enn folk flest vet. Voldtektsanklagene og fengslingen av Dominique Strauss-Kahn er iscenesatt som en avdvarsel og et komplott.
Sannheten er at at Dominique Strauss-Kahn gjennom sin stilling oppdaget noe som amerikanske myndigheter absolutt ikke ønsker røpet til offentligheten. Og de vil gå langt for å sørge for at det ikke skjer.
Dominique Strauss-Kahn.
Voldtektsforbryter eller utsatt for et komplott av amerikanske myndigheter?

Var sexhistoriene og voldteksanklagene oppspinn?


En rapport utarbeidet for statsminister Putin av den russiske føderale sikkerhetstjenesten (FSB) sier at tidligere lederen for det internasjonale pengefondet, Dominique Strauss-Kahn ble siktet og fengslet i USA for sexforbrytelser den 14. mai p.g.a at han oppdaget at hele gullbeholdningen i USA Bullion VPS ved Fort Knox enten var borte eller 'tuklet med'.


Ifølge denne hemmelige rapporten hadde Strauss-Kahn bltt stadig mer bekymret etter at USA tidligere den måneden begynte å utsette sin avtalte leveranse til IMF på 191,3 tonn gull.Gullet skulle kunne selges for å finansiere Special Drawing Rights ( SDR ) som et alternativ til det som kalles reservevalutaer.

Denne rapporten forteller videre at Strauss-Kahn tok opp sin bekymring med amerikanske myndigheter. (en av Obamas nærmeste.) Og at han like etter ble kontaktet av en anonym kilde i CIA som ga ham sikre bevis på at hele den amerikanske gullbeholdningen ved Fort Knox var 'forsvunnet'.
Straks etter at Strauss-Kahn mottar disse bevisene fra CIA, bestemmer han seg for å forlate landet, og gjør seg klar til å reise til Paris.
Han blir samtidig kontaktet av det Franske 'General Directorate for External Security' ( DGSE ) og advart om at amerikanske myndigheter hadde utstedt arrestordre på ham, og at han måtte la mobiltelefonen bli liggende igjen på hotellrommet for at det amerikanske politi ikke skulle kunne spore hans nøyaktige posisjon mens han selv reiste til JFK-flyplassen.
Rapporten forteller videre at Strauss-Kahn var trygt ombord i et Air France fly klar for avgang til Paris da han gjorde en fatal feil. Han ringte hotelletsitt fra en telefon på flyet, og ba dem om å oversendte mobiltelefonen hans til sine franske bolig. Dette røpet hvor han var og gjorde amerikanske agenter var i stand til å spore og pågripe ham.
Og som vi vet ble han arrestert ombord i flyet før det fikk tatt av.
I løpet av ukene som fulgte skal Strauss-Kahn ha klart å få kontakt med sin nære venn og bankmann, Mahmoud Abdel Salam Omar i Egypt, for å få videreføre til ham bevisene han hadde fått fra CIA. Omar ble utrolig nok, akkurat som Strauss-Kahn, like etter pågrepet og arrestert for en angivelig sexforbrytelse mot en stuepike på et amerikansk luksushotel. En påstand rapporten kaller "svært tvilsom" på grunn av at Omar er en 74 år gammel hengiven muslim.

Kongressmedlem Ron Paul. (Texas)
I kjølvannet av disse opplysningene er det interessant å merke seg at kongressmedlem (og presidentkandidat?), Ron Paul,  lenge har uttalt sine mistanker om at den amerikanske regjeringen har løyet om gullbeholdningenFort Knox.  
Så opptatt var Ron Paul av dette at han i slutten av 2010 fremmet et lovforslag for å tvinge frem en revisjon av gullreservene.
Lovforslaget ble senere nedstemt av Obamas representanter.
På direkte spørsmål av journalister om han trodde det ikke var gull i Fort Knox gav kongressmedlem Paul det utrolige svaret:
I think it is a possibility".
Også interessant å merke seg er at knapt 3 dager etter arrestasjonen av Strauss-Kahn, kom kongressmedlem Paul med en nytt fremstøt for å få USA til å selge sine gull reserver ved å si, " Gitt den høye prisen på gull nå, og det enorme gjeldsproblemet vi nå har, for all del, selg gullet nå!"

Spørsmålet vi kan stille oss er hvor store konsekvensene og ringvirkningene blir av den kommende kollapsen i amerikansk økonomi. Og når den kommer..




1 kommentar:

  1. Ingen ild uten røyk.

    Finnes nok elementer av sannhet i dette.

    SvarSlett